Vej til Havelse Mølle i Frederikssund med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Havelse Mølle?

Disse Bus linjer standser nær Havelse Mølle: 320R.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Havelse Mølle i Frederikssund

Hvordan kommer man til Havelse Mølle i Frederikssund, Danmark?

Det er nemt med Moovit. indtast adressen, så vil Moovits rutefinder finde den hurtigste må de at få dig derhen på! Er du ikke sikker på, hvor på gaden du skal stige af? Download Moovit Appen for at få live vejvisning (herunder hvor du skal stige af på Havelse Mølle), se køreplaner og få anslåede ankomsttider for dine foretrukne Bus eller Jernbane linjer.

YDu kan også tage til Havelse Mølle med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter med stoppesteder i nærheden - Bus: 320R.

Download Moovit Appen for at se aktuelle køreplaner og ruter, der er tilgængelige for Frederikssund. Det er ikke nødvendigt at installere en særlig bus app for at tjekke bustider eller en tog app for at få togtider. Moovit er den eneste alt-i-et transit app, der hjælper dig med at komme derhen, hvor du skal hen.

Vi gør det nemt at tage offentlig transport til Havelse Mølle, hvilket er grunden til, at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Frederikssund, stoler på Moovit som den bedste app til offentlig transport.

Havelse Mølle, Frederikssund
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Havelse Mølle med appen!