Fortsæt til primært indhold

Vej til Hedelisker Mose i Århus med Bus eller Bybane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Hedelisker Mose?

  De nærmeste stationer til Hedelisker Mose er:

  • Skødstrup Kirke/Grenåvej (Aarhus Kom) er 898 meter derfra, 13 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Hedelisker Mose?

  Disse Bus linjer standser nær Hedelisker Mose: 100.

  Flere detaljer
 • Hvilke Bybane linjer standser nær Hedelisker Mose?

  Disse Bybane linjer standser nær Hedelisker Mose: L1.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Hedelisker Mose i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hedelisker Mose i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hedelisker Mose på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hedelisker Mose i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hedelisker Mose? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skødstrup Kirke/Grenåvej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Hedelisker Mose med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 100 Bybane: L1

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hedelisker Mose fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hedelisker Mose, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hedelisker Mose, Århus
Lettere at komme til Hedelisker Mose med appen!