Vej til Hellebæk i Helsingør med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Hellebæk?

De nærmeste stationer til Hellebæk er:

  • Sjølundsvej (Nordre Strandvej) er 527 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Hellebæk?

Disse Bus linjer standser nær Hellebæk: 342.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Hellebæk?

Disse Jernbane linjer standser nær Hellebæk: 940R.

Hellebæk, Helsingør, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Hellebæk i Helsingør

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hellebæk i Helsingør, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hellebæk på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hellebæk i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hellebæk? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sjølundsvej (Nordre Strandvej).

Du kan tage til Hellebæk med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 342 Jernbane: 940R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hellebæk fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hellebæk, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Helsingør, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hellebæk, Helsingør
Hellebæk, Helsingør Hellebæk er en by i Nordsjælland med 5.499 indbyggere (2019) ved Øresund cirka 5 km nordvest for Helsingør. Byen ligger i Helsingør Kommune og tilhører Region Hovedstaden. Hellebæk er sammenvokset med Ålsgårde og var center for Hammermøllens våbenindustri. Senere blev våbenfabrikken erstattet af en klædefabrik. I en krigssituation flytter regering og kongehus til en bunker i Hellebæk (Regan øst). Derefter gøres Regan Vest i Rold Skov klar i en atomsikret bunker, 60 m under jorden.
Sådan kommer du til Hellebæk med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Hellebæk i Helsingør

Lettere at komme til Hellebæk med appen!