Vej til Helnæs i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg
Helnæs, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Helnæs fra de vigtigste steder i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Helnæs

  • Bus Bus: Bus - 110, Bus - 260

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Helnæs?

Disse Bus linjer standser nær Helnæs: Bus - 110, Bus - 260.

Helnæs, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Helnæs i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Helnæs i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Helnæs på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Helnæs i realtid.

Du kan tage til Helnæs med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 110, Bus - 260

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Helnæs fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Helnæs, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Helnæs
Helnæs Helnæs er en halvø (deraf næs) på Sydvestfyn. På Helnæs ligger landsbyen Helnæs By med Helnæs Kirke, såvel som Helnæs Fyr på landspidsen Lindhoved. Endvidere er der på Helnæs naturområdet Maden. Helnæs udgør hele Helnæs Sogn og er forbundet med Agernæs og dermed Fyn med den naturlige dæmning Langøre.
Sådan kommer du til Helnæs med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Helnæs med appen!