Fortsæt til primært indhold

Vej til Hestofte Sø i Langebæk med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Hestofte Sø?

  De nærmeste stationer til Hestofte Sø er:

  • Stårbyvej (Ørslevvej) er 793 meter derfra, 15 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Hestofte Sø?

  Disse Bus linjer standser nær Hestofte Sø: 661R.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Hestofte Sø i Langebæk

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hestofte Sø i Langebæk, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hestofte Sø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hestofte Sø i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hestofte Sø? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Stårbyvej (Ørslevvej).

Du kan tage til Hestofte Sø med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 661R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hestofte Sø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hestofte Sø, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Langebæk, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hestofte Sø, Langebæk

Nærmeste stationer til Hestofte Sø i Langebæk

Lettere at komme til Hestofte Sø med appen!