Vej til Hillerød Station i Hillerød med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Hillerød Station?

De nærmeste stationer til Hillerød Station er:

  • Hillerød St. er 10 meter derfra, 1 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Hillerød Station?

Disse Bus linjer standser nær Hillerød Station: 335, 375R, 600S.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Hillerød Station?

Disse Jernbane linjer standser nær Hillerød Station: 930R, A.

Hillerød Station, Hillerød, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Hillerød Station i Hillerød

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hillerød Station i Hillerød, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hillerød Station på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hillerød Station i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hillerød Station? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Hillerød St..

Du kan tage til Hillerød Station med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 335, 375R, 600S Jernbane: 930R, A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hillerød Station fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hillerød Station, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Hillerød, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hillerød Station, Hillerød
Hillerød Station, Hillerød Hillerød Station er endestation for S-banen Nordbanen. Stationen ligger i Hillerød, en by nord for København. Stationen fungerer som endestation for fire jernbaner: S-banen Nordbanen fra København, der betjenes af linje A. Frederiksværkbanen der drives af Lokaltog, og som går til Hundested via Frederiksværk. Gribskovbanen, der ligeledes drives af Lokaltog, og som går til Tisvildeleje og til Helsingør via Gilleleje. Lille Nord, der ligeledes drives af Lokaltog, og som går til Helsingør via Fredensborg.Selvom der er sporforbindelse mellem de fire jernbaner, bliver de sjældent brugt. Hver bane har sine egne dedikerede vendespor. Busterminalen ved siden af stationen er centrum for bustransporten i Nordsjælland.
Sådan kommer du til Hillerød Station med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Hillerød Station i Hillerød

Bus stationer tættest på Hillerød Station i Hillerød

Lettere at komme til Hillerød Station med appen!