Vej til Hjertebjerg i Møn med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Hjertebjerg, Møn, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Hjertebjerg fra de vigtigste steder i Møn med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hjertebjerg

  • Bus
    Bus

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Hjertebjerg?

Disse Bus linjer standser nær Hjertebjerg: Bus - 660R.

Hjertebjerg, Møn, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Hjertebjerg i Møn

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hjertebjerg i Møn, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hjertebjerg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hjertebjerg i realtid.

Du kan tage til Hjertebjerg med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 660R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hjertebjerg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hjertebjerg, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Møn, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hjertebjerg, Møn
Hjertebjerg, Møn Hjertebjerg er en landsby i Elmelunde Sogn på Møn 7 km øst for Stege. Landsbyen har et forsamlingshus fra 1897 og en skole, Hjertebjergskolen. Byen er tæt på at være sammenvokset med Elmelunde. Hjertebjerg nævnes 1370, og i 1420 nævnes en væbner Magnus Lydikessøn herfra. Landsbyen udflyttedes i 1798. I 1812 fødtes politikeren og matematikeren C.G. Andræ på morfaderens præstegård i Hjertebjerg. Kvindesagspolitikeren og landstingsmedlemmet for Venstre Nicoline Winther (1891 – 1977) fødtes og døde på Tofthøjgård i landsbyen. Hjertebjerg ligger i Vordingborg Kommune og tilhører Region Sjælland.
Sådan kommer du til Hjertebjerg med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Hjertebjerg med appen!