Vej til Holbæk Megacenter i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Holbæk Megacenter?

De nærmeste stationer til Holbæk Megacenter er:

  • Frejasvej (Stenhusvej) er 99 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Holbæk Megacenter (Stenhusvej) er 241 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Holbæk Megacenter?

Disse Bus linjer standser nær Holbæk Megacenter: 502, 530, 560.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Holbæk Megacenter?

Disse Jernbane linjer standser nær Holbæk Megacenter: 510R.

Holbæk Megacenter, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Holbæk Megacenter i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Holbæk Megacenter i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Holbæk Megacenter på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Holbæk Megacenter i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Holbæk Megacenter? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Frejasvej (Stenhusvej); Holbæk Megacenter (Stenhusvej).

Du kan tage til Holbæk Megacenter med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 502, 530, 560 Jernbane: 510R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Holbæk Megacenter fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Holbæk Megacenter, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Holbæk Megacenter
Holbæk Megacenter Holbæk Mega Center er et indkøbscenter med 39 store butikker, fortrinsvis med særligt pladskrævende varegrupper. Centret er placeret i den sydvestlige udkant af Holbæk. De varegrupper der forhandles er bl.a. isenkram, gaveartikler, elektronik, hårde hvidevarer, tæpper, møbler, autoudstyr, haveartikler, byggematerialer, osv. Der er dog også mulighed for indkøb af dagligvarer, tøj, sko, legetøj, jagtudstyr, o.lign. Holbæk Mega Center ligger lige ud til Holbækmotorvejen, ca. 40 minutters kørsel fra København. Centret er tidligere af Politikens læsere blevet kåret som Danmarks værste øjebæ.
Sådan kommer du til Holbæk Megacenter med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Holbæk Megacenter med appen!