Vej til Holme-Olstrup i Holmegaard med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Holme-Olstrup?

De nærmeste stationer til Holme-Olstrup er:

  • Holme Olstrup (Landevejen) er 212 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Holme-Olstrup?

Disse Bus linjer standser nær Holme-Olstrup: 630R.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Holme-Olstrup?

Disse Jernbane linjer standser nær Holme-Olstrup: RE.

Holme-Olstrup, Holmegaard, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Holme-Olstrup i Holmegaard

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Holme-Olstrup i Holmegaard, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Holme-Olstrup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Holme-Olstrup i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Holme-Olstrup? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Holme Olstrup (Landevejen).

Du kan tage til Holme-Olstrup med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 630R Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Holme-Olstrup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Holme-Olstrup, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Holmegaard, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Holme-Olstrup, Holmegaard
Holme-Olstrup, Holmegaard Holme-Olstrup er en by på Sydsjælland med 1.209 indbyggere (2019), beliggende i Holme Olstrup Sogn godt 9 kilometer øst for Næstved og naboby til Fensmark med 4 kilometers afstand. Byen ligger i Næstved Kommune og tilhører Region Sjælland. Den lille by er især kendt for tv-julekalenderen Nissebanden, samt forlystelsesparken BonBon-Land. Holme-Olstrup har siden 1870 været jernbanestation på Lille Syd. Vejdirektoratet er i gang med at planlægge en opgradering af primærrute 54 til en motorvej (Næstvedmotorvejen).To af disse linjeføringer der kan komme til at gå tæt på Holme-Olstrup er, linjeføring A der går nord om Holme-Olstrup, og linjeføring B der går syd om Holme Olstrup.
Sådan kommer du til Holme-Olstrup med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Holme-Olstrup med appen!