Fortsæt til primært indhold

Vej til Hvejsel i Jelling med Bus eller Jernbane?

Hvejsel kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Hvejsel fra de vigtigste steder i Jelling med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hvejsel

  • Bus Bus: Bus - 115, Bus - 212

Sådan kommer du til Hvejsel af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Hvejsel?

    Disse Bus linjer standser nær Hvejsel: Bus - 115, Bus - 212.

    Flere detaljer
Hvejsel kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Hvejsel i Jelling

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hvejsel i Jelling, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hvejsel på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hvejsel i realtid.

Du kan tage til Hvejsel med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 115, Bus - 212

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hvejsel fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hvejsel, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Jelling, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hvejsel, Jelling
Hvejsel, Jelling Hvejsel Sogn er et sogn i Vejle Provsti (Haderslev Stift). Sognet ligger i Vejle Kommune (Region Syddanmark). Indtil Kommunalreformen i 2007 lå det i Jelling Kommune (Vejle Amt), og indtil Kommunalreformen i 1970 lå det i Nørvang Herred (Vejle Amt). I Hvejsel Sogn ligger Hvejsel Kirke og Ildved Kirke I Hvejsel Sogn findes flg. autoriserede stednavne: Bjerlev (bebyggelse, ejerlav) Bjerlev Rode (bebyggelse) Fousing (bebyggelse, ejerlav) Hvejsel (bebyggelse, ejerlav) Ildved (bebyggelse, ejerlav) Ildved Mark (bebyggelse) Knude (bebyggelse, ejerlav) Mindstrup (bebyggelse, ejerlav) Sandvad (bebyggelse, ejerlav) Tremhuse (bebyggelse, ejerlav) Ådal (bebyggelse)
Sådan kommer du til Hvejsel med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Hvejsel med appen!