Vej til Hvidovre Hospital i Hvidovre med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Hvidovre Hospital?

De nærmeste stationer til Hvidovre Hospital er:

  • Hvidovre Hosp. Kollegiet (Kettegård Allé) er 723 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Hvidovre Hospital Sløjfen (Kettegård Allé) er 747 meter derfra, 11 minutters gang.
  • Oppegårdsvej (Kettegård Allé) er 776 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Hvidovre Hospital?

Disse Bus linjer standser nær Hvidovre Hospital: 1A, 200S, 22.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Hvidovre Hospital?

Disse Jernbane linjer standser nær Hvidovre Hospital: B, F.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Hvidovre Hospital i Hvidovre

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hvidovre Hospital i Hvidovre, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hvidovre Hospital på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hvidovre Hospital i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hvidovre Hospital? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Hvidovre Hosp. Kollegiet (Kettegård Allé); Hvidovre Hospital Sløjfen (Kettegård Allé); Oppegårdsvej (Kettegård Allé).

Du kan tage til Hvidovre Hospital med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 1A, 200S, 22 Jernbane: B, F

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hvidovre Hospital fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hvidovre Hospital, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Hvidovre, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hvidovre Hospital, Hvidovre
Hvidovre Hospital, Hvidovre Hvidovre Hospital er et hospital i Region Hovedstaden. Det ligger i den østlige del af Hvidovre, tæt ved Holbækmotorvejen og Avedøre Havnevej. Hospitalet er bygget 1968-1979 og blev officielt indviet 26. marts 1976. Hospitalet er specielt fordi det er bygget lavt – de fire hovedbygninger er kun i fire etager, men byggeriet breder sig til gengæld over 300.000 m². Hvidovre Hospital er et af landets største hospitaler med over 40.000 patienter indlagt hvert år. Det har 35 afdelinger bl.a. Danmarks største fødeafdeling med omkring 7.000 fødsler om året. Hvidovre Hospital dækker et område på 460.000 indbyggere. En afdeling af sygehusapoteket Region Hovedstadens Apotek er beliggende på Hvidovre Hospital. Hospitalsapoteket leverer bl.a. medicin og andre farmaceutiske ydelser til Hvidovre Hospital.
Lettere at komme til Hvidovre Hospital med appen!