Vej til IBM Prøvensvej i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til IBM Prøvensvej?

De nærmeste stationer til IBM Prøvensvej er:

  • Roskildevej (Korsdalsvej) er 563 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær IBM Prøvensvej?

Disse Bus linjer standser nær IBM Prøvensvej: 13, 7A, 9A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær IBM Prøvensvej?

Disse Jernbane linjer standser nær IBM Prøvensvej: B.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til IBM Prøvensvej i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til IBM Prøvensvej i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til IBM Prøvensvej på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til IBM Prøvensvej i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på IBM Prøvensvej? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Roskildevej (Korsdalsvej).

Du kan tage til IBM Prøvensvej med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 13, 7A, 9A Jernbane: B

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til IBM Prøvensvej fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til IBM Prøvensvej, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

IBM Prøvensvej
Lettere at komme til IBM Prøvensvej med appen!