Fortsæt til primært indhold

Vej til IKEA i Aalborg med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til IKEA?

  De nærmeste stationer til IKEA er:

  • Ikea (Hobrovej / Aalborg) er 202 meter derfra, 3 minutters gang.
  • City Syd (Aalborg) er 518 meter derfra, 7 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær IKEA?

  Disse Bus linjer standser nær IKEA: 1, 52.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær IKEA?

  Disse Jernbane linjer standser nær IKEA: 75, IC.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til IKEA i Aalborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til IKEA i Aalborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til IKEA på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til IKEA i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på IKEA? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ikea (Hobrovej / Aalborg); City Syd (Aalborg).

Du kan tage til IKEA med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 1, 52 Jernbane: 75, IC

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til IKEA fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til IKEA, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Aalborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

IKEA, Aalborg
Lettere at komme til IKEA med appen!