Vej til IKEA i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til IKEA?

De nærmeste stationer til IKEA er:

  • Fiskene (Aalborg) er 835 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær IKEA?

Disse Bus linjer standser nær IKEA: 1, 16, 52.

Hvilke Jernbane linjer standser nær IKEA?

Disse Jernbane linjer standser nær IKEA: 75, IC.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til IKEA i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til IKEA i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til IKEA på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til IKEA i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på IKEA? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Fiskene (Aalborg).

Du kan tage til IKEA med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 1, 16, 52 Jernbane: 75, IC

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til IKEA fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til IKEA, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

IKEA
Lettere at komme til IKEA med appen!