Vej til Ikast i Ikast med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Ikast?

De nærmeste stationer til Ikast er:

  • Lille Torv (Ikast-Brande Kom) er 35 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Nygade (Ikast-Brande Kom) er 223 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Nørregade (Ikast-Brande Kom) er 313 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Ikast?

Disse Jernbane linjer standser nær Ikast: RA, RX.

Hvilke Bus linjer standser nær Ikast?

Disse Bus linjer standser nær Ikast: 1, 116, 189.

Ikast, Ikast, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ikast i Ikast

Søger du efter vejvisning til Ikast i Ikast, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Ikast med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus eller Jernbane og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Ikast - Jernbane: RA, RX; Bus: 1, 116, 189.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Lille Torv (Ikast-Brande Kom); Nygade (Ikast-Brande Kom); Nørregade (Ikast-Brande Kom).

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Ikast på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Ikast på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Ikast, Ikast
Ikast, Ikast Ikast i den nordlige ende af Ikast-Brande Kommune er en ældre stationsby i Midtjylland, Byen har 15.626 indbyggere (2019) og ligger i Ikast Sogn. Ikast er en af landets største ikke-købstæder og ligger lidt nord for motorvejen primærrute 15. Der er 5 kilometer til Hernings forstad mod øst Hammerum, 26 kilometer til Silkeborg og 67 kilometer til Aarhus. Ikast er desuden centrum af Jylland med lige langt til kysterne i øst og vest. Indbyggere på Ikast- og Herning-egnen kaldes uldjyder pga. den historiske trikotageindustri i området, og egnen går også under navnet Uldjylland. Der er flere hundrede trikotage- og tekstilvirksomheder. En har en kæmpe spinderok som vartegn. Byens handelscenter er en overdækket gågade. I centrum ligger Ikast Vandværksmuseum, som viser, hvordan man gennem byens historie har skaffet drikkevand. I tilknytning til museet ligger Ikast-tårnet, der engang var vandtårn, men nu er udsigtstårn for byen. Det stammer fra 1948. Byen er kendt for kvindehåndbold med Herning-Ikast Håndbold, der har rod i Ikast FS, under hvilket navn den vandt DM i 1998. Holdet vandt DM i 2011, 2013 og 2015. Men også det kendte fodboldhold FC Midtjylland har base i Ikast, da det er i Ikast at holdet træner. Ikast har station på Skanderborg-Skjern-banen. I den vestlige bydel Eskelund ligger kolonihaveområde Eskelund Kolonihaveforening. Helt ude mod vest ligger den nyeste tilføjelse til Ikast, nemlig Hjertet. Som er et forsamlingssted for unge, hvor der er skate-ramper og løbehjulsbaner. Hjertet ligger ved siden af byens Internationale School Ikast-Brande, Ikast-Brande Gymnasium, VIA Pædagoguddannelsen og Herningholm Erhvervsgymnasium.
Sådan kommer du til Ikast med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Ikast med appen!