Vej til Islev st. i Vanløse, København med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Islev st.?

De nærmeste stationer til Islev st. er:

  • Broparken (Slotherrens Vænge) er 825 meter derfra, 11 minutters gang.
  • Veksøvej (Husumvej) er 1032 meter derfra, 14 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Islev st.?

Disse Bus linjer standser nær Islev st.: 12, 350S.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Islev st.?

Disse Jernbane linjer standser nær Islev st.: C.

Islev st., Vanløse, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Islev st. i Vanløse, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Islev st. i Vanløse, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Islev st. på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Islev st. i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Islev st.? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Broparken (Slotherrens Vænge); Veksøvej (Husumvej).

Du kan tage til Islev st. med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 12, 350S Jernbane: C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Islev st. fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Islev st., hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Vanløse, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Islev st., Vanløse, København
Lettere at komme til Islev st. med appen!