Vej til Jægersborg Alle i Charlottenlund med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Jægersborg Alle?

De nærmeste stationer til Jægersborg Alle er:

  • Trunnevangen (Jægersborg Allé) er 68 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Charlottenlund St. (Rådhusvej) er 290 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Charlottenlund St. er 323 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Jægersborg Alle?

Disse Jernbane linjer standser nær Jægersborg Alle: C.

Hvilke Bus linjer standser nær Jægersborg Alle?

Disse Bus linjer standser nær Jægersborg Alle: 169, 176, 179.

Jægersborg Alle, Charlottenlund, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Jægersborg Alle i Charlottenlund

Mangler du vejvisning til Jægersborg Alle i Charlottenlund, Danmark?

Det er nemt med Moovit. Du indtaster bare din adresse i Moovits rutefinder for at få live vejvisning, ankomsttider, opdaterede køreplaner og et kort, du kan bruge til at finde vej.

Download Moovit Appen for at se alle de gader og stationer, der ligger tættest på Jægersborg Alle. Søger du efter en bestemt transitmulighed til at få dig dertil? Bus eller Jernbane og andre muligheder er transitmuligheder, der kan bringe dig til Jægersborg Alle. Her er en liste over linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Jernbane: C; Bus: 169, 176, 179.

Søger du alternative stoppesteder eller stationer? Vælg fra følgende liste af stoppesteder og stationer, der ligger tættest på Jægersborg Alle: Trunnevangen (Jægersborg Allé); Charlottenlund St. (Rådhusvej); Charlottenlund St..

Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bustid og togtid. Over 460 millioner brugere verden over, herunder passagerer i Charlottenlund, stoler på Moovit til at opfylde deres offentlige transport behov. Prøv den og se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste offentlige transport apper på markedet.

Jægersborg Alle, Charlottenlund
Jægersborg Alle, Charlottenlund Jægersborg Allé er en vejstrækning i Gentofte Kommune. Den blev anlagt i 1706 og blev således 300 år i 2006. Oprindeligt en kongelig vej som forbandt Jægersborg Slot med lystslottet Gyldenlund som blev senere ombygget og omdøbt til Charlottenlund Slot. Vejen blev delvis åbnet for offentlig trafik i 1829, men gratis adgang over hele strækningen fik man først da den sidste bom ved Strandvejen forsvandt den 1. maj 1913. Vejen falder i tre dele: Hoved Alléen (eller Store Alléen) fra Gyldenlund til den gamle dæmning over Hundesøen og Søndersø ved det nuværende Lille Bernstorff i det nordvestlige hjørne af Bernstorffparken. Herfra er alléen fortsat til slotspladsen foran de nuværende kasernebygninger. De meste af Hoved Alléen går i lige linje langs Bernstorffparken og ud til Charlottenlund. Undervejs krydser den Bernstorffsvej, som blev anlagt i 1770. Blæsenborg Allé fra Jægersborg Slot mod vest ud til grænsen af slottets jorder ved Lyngbyvej. Dette var således "indkørslen" fra den gamle kongevej og den fortsatte lige ind gennem slottets Jægergård som fortsat ligger symmetrisk i forlængelse. Midt på Blæsenborg Allé lå en runddel som stadig er synlig. Den fungerede som samlingsplads ved jagterne. Svinget, som i modsætning til alléerne var alfarvej og som ledte rundt om slotsområdet på sydsiden. Den nuværende Meutegårdsvej er en del af den oprindelige strækning.Alléerne hørte en lang overgang under statsskovvæsenet og Jægersborg Allé blev først samlet i begyndelsen af 1900-tallet da kommunen overtog vejene (alléerne i 1912 og Svinget i 1919). Der er efterfølgende udført store udvidelser af vejen som i dag er en af områdets hovedfærdselsårer, men undervejs har man måttet tage hensyn til den historiske beplantning af vejtræer.
Sådan kommer du til Jægersborg Alle med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Jægersborg Alle med appen!