Vej til Jem & Fix i Svendborg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Jem & Fix?

De nærmeste stationer til Jem & Fix er:

  • Skyttevej (Svendborg Kommune) er 40 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Jem & Fix?

Disse Bus linjer standser nær Jem & Fix: 230, 810U.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Jem & Fix?

Disse Jernbane linjer standser nær Jem & Fix: RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Jem & Fix i Svendborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Jem & Fix i Svendborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Jem & Fix på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Jem & Fix i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Jem & Fix? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skyttevej (Svendborg Kommune).

Du kan tage til Jem & Fix med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 230, 810U Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Jem & Fix fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Jem & Fix, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Svendborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Jem & Fix, Svendborg

Nærmeste stationer til Jem & Fix i Svendborg

Lettere at komme til Jem & Fix med appen!