Vej til Jordløse i Haarby med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Jordløse, Haarby, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Jordløse fra de vigtigste steder i Haarby med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Jordløse

  • Bus Bus: Bus - 470E

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Jordløse?

Disse Bus linjer standser nær Jordløse: Bus - 470E.

Jordløse, Haarby, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Jordløse i Haarby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Jordløse i Haarby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Jordløse på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Jordløse i realtid.

Du kan tage til Jordløse med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 470E

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Jordløse fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Jordløse, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Haarby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Jordløse, Haarby
Jordløse, Haarby Ikke at forveksle med Jorløse. Jordløse er en by på Fyn med 348 indbyggere (2019), beliggende 4 km sydøst for Haarby, 30 km sydvest for Odense og 20 km sydøst for Assens. Byen hører til Assens Kommune og ligger i Region Syddanmark. Jordløse hører til Jordløse Sogn, og Jordløse Kirke ligger i byen. 2 km syd for byen ligger herregården Damsbo, og 3 km øst for byen ligger herregården Søbo.
Sådan kommer du til Jordløse med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Jordløse med appen!