Vej til Junget i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Junget, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Junget fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Junget - Bus: Bus - 420.

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Junget?

De nærmeste stationer til Junget er:

  • Junget er 125 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Junget / Floutrupvej er 508 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Junget?

Disse Bus linjer standser nær Junget: Bus - 420.

Junget, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Junget i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Junget i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Junget på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Junget i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Junget? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Junget; Junget / Floutrupvej.

Du kan tage til Junget med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 420.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Junget fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Junget, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Junget
Junget Junget ligger i Midtjylland og er en meget lille landsby i det nordøstlige Salling. Junget er en del af Junget Sogn. Landsbyen er bygget op omkring den gamle herregård Jungetgård. Junget ligger i Skive Kommune og hører til Region Midtjylland. Tidligere var der en brugsforening i byen, denne lukkede dog for en del år siden. Landsbyens beboere startede foreningen Junget Udviklingsselskab, som købte bygningerne. I dag udlejes de til en af de frie Kvik Spar-købmænd. Den lille landsby har endvidere en campingplads.
Sådan kommer du til Junget med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Seværdigheder omkring Junget i Danmark
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Junget med appen!