Vej til Jyllandsringen i Silkeborg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Jyllandsringen, Silkeborg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Jyllandsringen fra de vigtigste steder i Silkeborg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Jyllandsringen - Bus: 1, 112, 223.

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Jyllandsringen?

Disse Bus linjer standser nær Jyllandsringen: 1, 112, 223.

Jyllandsringen, Silkeborg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Jyllandsringen i Silkeborg

Hvordan kommer man til Jyllandsringen i Silkeborg, Danmark?

Det er nemt med Moovit. indtast adressen, så vil Moovits rutefinder finde den hurtigste må de at få dig derhen på! Er du ikke sikker på, hvor på gaden du skal stige af? Download Moovit Appen for at få live vejvisning (herunder hvor du skal stige af på Jyllandsringen), se køreplaner og få anslåede ankomsttider for dine foretrukne Bus eller Jernbane linjer.

YDu kan også tage til Jyllandsringen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter med stoppesteder i nærheden - Bus: 1, 112, 223.

Download Moovit Appen for at se aktuelle køreplaner og ruter, der er tilgængelige for Silkeborg. Det er ikke nødvendigt at installere en særlig bus app for at tjekke bustider eller en tog app for at få togtider. Moovit er den eneste alt-i-et transit app, der hjælper dig med at komme derhen, hvor du skal hen.

Vi gør det nemt at tage offentlig transport til Jyllandsringen, hvilket er grunden til, at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Silkeborg, stoler på Moovit som den bedste app til offentlig transport.

Jyllandsringen, Silkeborg
Jyllandsringen, Silkeborg Jyllandsringen er Danmarks eneste FIA-godkendte racerbane, og blev indviet i 1966. Banen har siden 1974 været ejet af FDM. Den er 2,3 km lang og ligger i Resenbro ved Silkeborg. Her bliver der kørt diverse racerløb, blandt andet DTC (Danish Thundersport Championship) og afholdt kørekurser for bilister, og motorcyklister , samt køreskoleundervisning for både bil og mc i forbindelse med kørekort uddannelsen. Jyllandsringen er af lokalområdet genstand for betydelig utilfredshed blandt beboerne omkring banen. Utilfredsheden er blevet forstærket af, at Silkeborg Kommune har foreslået området omkring banen udlagt som "Støjende fritidsanlæg". Resenbro Lokalråd har i foråret 2009 igangsat en underskriftindsamling med henblik på at stoppe eventuelle udvidelser af Jyllandsringen.[kilde mangler]
Sådan kommer du til Jyllandsringen med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Jyllandsringen med appen!