Vej til Jysk Arena i Silkeborg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Jysk Arena fra de vigtigste steder i Silkeborg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Jysk Arena

Sådan kommer du til Jysk Arena af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Grundfos, Bjerringbro 172 min
Gå
Jernbane - IC
IC
Jernbane - RX
RX
Gå
Fra Sønderhøj, Århus 91 min
Jernbane - RA
RA
Gå
Fra Arla Foods AmbA, Århus 86 min
Jernbane - RX
RX
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Jysk Arena?

De nærmeste stationer til Jysk Arena er:

  • Lindeparken/Ansvej (Silkeborg Kom) er 335 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Jysk Arena?

Disse Bus linjer standser nær Jysk Arena: 11, 73.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Jysk Arena?

Disse Jernbane linjer standser nær Jysk Arena: RA, RX.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Jysk Arena i Silkeborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Jysk Arena i Silkeborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Jysk Arena på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Jysk Arena i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Jysk Arena? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Lindeparken/Ansvej (Silkeborg Kom).

Du kan tage til Jysk Arena med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 11, 73 Jernbane: RA, RX

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Jysk Arena fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Jysk Arena, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Silkeborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Jysk Arena, Silkeborg
Jysk Arena, Silkeborg JYSK Arena eller (tidligere kendt som Silkeborg-Hallerne) er et anlæg af haller i den midtjyske by Silkeborg. Hallerne bliver brugt til flere sportsgrene - dog primært håndbold. Hallerne er hjemmebane for Håndboldliga-klubben Bjerringbro-Silkeborg og Damehåndboldligaklubben Silkeborg Voel. I april 2012 blev ombygningen og udvidelsen af "Hal A" påbegyndt og de blev genindviet i november 2012 under navnet JYSK Arena (da opbygningens hovedsponsor er den Silkeborg-baserede møbelkoncern JYSK ). Arenaen har nu en kapacitet på 2.600 siddende tilskuere ved sport og 3.700 stående og siddende tilskuere ved koncerter.
Lettere at komme til Jysk Arena med appen!