Vej til Kærvej i Egebjerg med Jernbane, Bus eller Færge

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Kærvej?

De nærmeste stationer til Kærvej er:

  • V. Skerninge Kro (Svendborg Kommune) er 300 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Vestermarkskolen (Svendborg Kommune) er 718 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Stågerupvej (Svendborg Kommune) er 722 meter derfra, 10 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Kærvej?

Disse Bus linjer standser nær Kærvej: Bus - 931.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Kærvej i Egebjerg

Vil du gerne vide den bedste måde at finde vej til Kærvej in Egebjerg, Danmark på?

Moovit kan hjælpe! Moovits rutefinder hjælper med at gøre turen lettere. Angiv adressen, du leder efter, og så vil Moovit hjælpe dig med at finde de bedste ruter og hurtigste måde at kommer dertil på!

Søger du efter det nærmeste stoppested eller en bestemt station tæt på dit bestemmelsessted? Hvis du gerne vil til Kærvej, er her en liste over stoppesteder og stationer, der ligger tættest på Kærvej: V. Skerninge Kro (Svendborg Kommune); Vestermarkskolen (Svendborg Kommune); Stågerupvej (Svendborg Kommune).

Vil du gerne tage med en bestemt transitmulighed? Jernbane, Bus eller Færge er tilgængelige offentlige transport alternativer, der kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Alle transitlinjer i det følgende har ruter, der kommer i nærheden af Kærvej - Bus: Bus - 931.

På farten? Download Moovit Appen, så du kan bruge vores nyttige live vejvisningsfunktion, som vil kortlægge gaderne og de bedste tilgængelige ruter. Moovit har de senest opdaterede køreplaner og tidsoverslag for din tur til Kærvej.

Du behøver ikke en specifik bus eller tog app for at få den næste bustid eller se den aktuelle togtid eller køreplan. Hos Moovit har vi alle dine transittider og -muligheder i en brugervenlig app. Vi er stolte over at være blevet udnævnt af Google Play Store og App Store som en af de bedste transit apper. Find ud af, hvorfor over 460 millioner brugere, herunder passagerer i Egebjerg, stoler på Moovit for deres offentlige transport behov.

Kærvej, Egebjerg
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Kærvej med appen!