Fortsæt til primært indhold

Vej til Karen Blixen Museet i Hørsholm med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Karen Blixen Museet?

  De nærmeste stationer til Karen Blixen Museet er:

  • Rungsted Havn (Rungsted Strandvej) er 320 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Rungsted Skole (Rungstedvej) er 916 meter derfra, 12 minutters gang.
  • Rungsted Kyst St. (Øst) (Østre Stationsvej) er 997 meter derfra, 13 minutters gang.
  • Rungsted Kyst St. er 1097 meter derfra, 15 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Karen Blixen Museet?

  Disse Bus linjer standser nær Karen Blixen Museet: 375R, 381, 388.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Karen Blixen Museet?

  Disse Jernbane linjer standser nær Karen Blixen Museet: 029.

  Flere detaljer
Karen Blixen Museet kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Karen Blixen Museet i Hørsholm

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Karen Blixen Museet i Hørsholm, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Karen Blixen Museet på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Karen Blixen Museet i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Karen Blixen Museet? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Rungsted Havn (Rungsted Strandvej); Rungsted Skole (Rungstedvej); Rungsted Kyst St. (Øst) (Østre Stationsvej); Rungsted Kyst St..

Du kan tage til Karen Blixen Museet med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 375R, 381, 388 Jernbane: 029

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Karen Blixen Museet fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Karen Blixen Museet, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Hørsholm, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Karen Blixen Museet, Hørsholm
Karen Blixen Museet, Hørsholm Rungstedlund, hvis ældste del stammer fra 1680, er et landsted med tilhørende søer og lystskov beliggende ved Strandvejen i Rungsted, nord for København. Landstedet har tidligere været kro med tilhørende landbrug og senere – sammen med proprietærgårdene Rungstedgård og Folehavegård – midtpunktet i et større gods. Rungstedlund virker i dag som museum for baronesse Karen Blixen – og Det Danske Akademi, der blev stiftet i 1960, har siden baronessens død i 1962 haft fast domicil på Rungstedlund. Rungstedlunds naturområde er fredet som fuglereservat og Karen Blixen er efter eget ønske begravet under den store rødbøg.
Sådan kommer du til Karen Blixen Museet med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Karen Blixen Museet med appen!