Vej til Karlslunde Strandskole i Greve med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Karlslunde Strandskole?

De nærmeste stationer til Karlslunde Strandskole er:

  • Egedal Centret (Karlslunde Parkvej) er 731 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Strandkirken (Karlstrup Strandvej) er 950 meter derfra, 14 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Karlslunde Strandskole?

Disse Bus linjer standser nær Karlslunde Strandskole: 120, 121, 224.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Karlslunde Strandskole?

Disse Jernbane linjer standser nær Karlslunde Strandskole: A.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Karlslunde Strandskole i Greve

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Karlslunde Strandskole i Greve, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Karlslunde Strandskole på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Karlslunde Strandskole i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Karlslunde Strandskole? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Egedal Centret (Karlslunde Parkvej); Strandkirken (Karlstrup Strandvej).

Du kan tage til Karlslunde Strandskole med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 120, 121, 224 Jernbane: A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Karlslunde Strandskole fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Karlslunde Strandskole, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Greve, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Karlslunde Strandskole, Greve
Lettere at komme til Karlslunde Strandskole med appen!