Vej til Kbt Øst i Kalundborg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Kbt Øst?

De nærmeste stationer til Kbt Øst er:

  • Svends Allé (Sydhavnsvej) er 306 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Slagelsevej (Elmegade) er 742 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Kbt Øst?

Disse Bus linjer standser nær Kbt Øst: 430R, 545.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Kbt Øst?

Disse Jernbane linjer standser nær Kbt Øst: RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Kbt Øst i Kalundborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kbt Øst i Kalundborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kbt Øst på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kbt Øst i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kbt Øst? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Svends Allé (Sydhavnsvej); Slagelsevej (Elmegade).

Du kan tage til Kbt Øst med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 430R, 545 Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kbt Øst fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kbt Øst, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Kalundborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kbt Øst, Kalundborg
Lettere at komme til Kbt Øst med appen!