Fortsæt til primært indhold

Vej til Kellers Køkken i Ulfborg-Vemb med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Kellers Køkken?

  De nærmeste stationer til Kellers Køkken er:

  • Sdr. Nissum (Holstebro Kom) er 29 meter derfra, 1 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Kellers Køkken?

  Disse Bus linjer standser nær Kellers Køkken: 270.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Kellers Køkken i Ulfborg-Vemb

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kellers Køkken i Ulfborg-Vemb, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kellers Køkken på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kellers Køkken i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kellers Køkken? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sdr. Nissum (Holstebro Kom).

Du kan tage til Kellers Køkken med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 270

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kellers Køkken fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kellers Køkken, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Ulfborg-Vemb, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kellers Køkken, Ulfborg-Vemb
Lettere at komme til Kellers Køkken med appen!