Fortsæt til primært indhold

Vej til Kerteminde med Bus eller Jernbane?

Se Kerteminde på kortet

Kerteminde kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Kerteminde fra de vigtigste steder med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Kerteminde

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Kerteminde?

  De nærmeste stationer til Kerteminde er:

  • Kerteminde Rtb. (Kerteminde Kommune) er 159 meter derfra, 3 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Kerteminde?

  Disse Bus linjer standser nær Kerteminde: 151, 885, 920.

  Flere detaljer

Se Kerteminde på kortet

Kerteminde kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Kerteminde

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kerteminde, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kerteminde på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kerteminde i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kerteminde? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Kerteminde Rtb. (Kerteminde Kommune).

Du kan tage til Kerteminde med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 151, 885, 920

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kerteminde fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kerteminde, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Kerteminde, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kerteminde
Kerteminde Kerteminde er en by og tidligere købstad på Østfyn med 6.042 indbyggere (2022), beliggende 17 km nordvest for Nyborg og 18 km nordøst for Odense. Kerteminde er kommunesæde i Kerteminde Kommune og ligger i Region Syddanmark. Øst for byen ligger Kerteminde Bugt, der er en del af Storebælt, og mod vest ligger Kerteminde Fjord, der fortsætter i Kertinge Nor. Byen har Fyns største fiskerihavn, og der var fiskeauktion 1935-2003.
Sådan kommer du til Kerteminde med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Kerteminde med appen!