Vej til Kerteminde Efterskole i Kerteminde med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Kerteminde Efterskole?

De nærmeste stationer til Kerteminde Efterskole er:

  • Drigstrup Kirke (Kerteminde Kommune) er 338 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Kerteminde Efterskole?

Disse Bus linjer standser nær Kerteminde Efterskole: 151, 152.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Kerteminde Efterskole i Kerteminde

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kerteminde Efterskole i Kerteminde, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kerteminde Efterskole på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kerteminde Efterskole i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kerteminde Efterskole? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Drigstrup Kirke (Kerteminde Kommune).

Du kan tage til Kerteminde Efterskole med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 151, 152

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kerteminde Efterskole fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kerteminde Efterskole, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Kerteminde, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kerteminde Efterskole, Kerteminde
Lettere at komme til Kerteminde Efterskole med appen!