Vej til Kildeskovshallen i Gentofte med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Kildeskovshallen fra de vigtigste steder i Gentofte med Bus, Jernbane eller Metro

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Kildeskovshallen

Sådan kommer du til Kildeskovshallen af Metro?

Klik på ruten Metro for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Benjamin media, Frederiksberg 81 min
Gå
Metro - M1
Metro - M3M3
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Kildeskovshallen?

De nærmeste stationer til Kildeskovshallen er:

  • Kildeskovshallen (Adolphsvej) er 180 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Høeghs Allé (Bernstorffsvej) er 675 meter derfra, 10 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Kildeskovshallen?

Disse Bus linjer standser nær Kildeskovshallen: 176, 179.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Kildeskovshallen?

Disse Jernbane linjer standser nær Kildeskovshallen: A.

Hvilke Metro linjer standser nær Kildeskovshallen?

Disse Metro linjer standser nær Kildeskovshallen: M3.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Kildeskovshallen i Gentofte

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kildeskovshallen i Gentofte, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kildeskovshallen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kildeskovshallen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kildeskovshallen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Kildeskovshallen (Adolphsvej); Høeghs Allé (Bernstorffsvej).

Du kan tage til Kildeskovshallen med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 176, 179 Jernbane: A Metro: M3

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kildeskovshallen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kildeskovshallen, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Gentofte, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kildeskovshallen, Gentofte
Kildeskovshallen, Gentofte Kildeskovshallen er et idrætsanlæg beliggende i Gentofte Kommune. Hallen er opført i tre etaper 1966-1969 og 1970-1972. I 2001-2002 blev der bygget et nyt svømmeanlæg med 50 meter bassin og et varmvandsbassin. Arkitekterne bag den oprindelige hal er Karen og Ebbe Clemmensen og landskabsarkitekt Agnete Muusfeldt. Udbygningen fra 2001 er tegnet af Entasis og blev til i et samarbejde med Kulturarvstyrelsen og Ebbe Clemmensen. Kildeskovshallen er klassificeret som fredet byggeri pr. 17. november 1999. Kildeskovshallens boldafsnit er hjemmebane for bl.a. SISU Basketball Klub, Hellerup Idrætsklubs håndboldafdeling og Gentofte Volley. Hal 1 (opvisningsbanen) har 484 faste tilskuerpladser. Svømmeafsnittet rummer et 25 m-bassin (seks baner), et 50 m-bassin (seks baner), et springbassin med vipper op til fem meter, et børnebassin samt et babybassin. Udover bold- og svømmeafsnit rummer Kildeskovshallen bl.a. mødelokaler, en fysioterapeutklinik og et motionscenter.
Lettere at komme til Kildeskovshallen med appen!