Fortsæt til primært indhold

Vej til Klostermølle i Brædstrup med Bus eller Jernbane?

Klostermølle kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Klostermølle fra de vigtigste steder i Brædstrup med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Klostermølle

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Klostermølle?

    Disse Bus linjer standser nær Klostermølle: 502.

    Flere detaljer
Klostermølle kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Klostermølle i Brædstrup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Klostermølle i Brædstrup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Klostermølle på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Klostermølle i realtid.

Du kan tage til Klostermølle med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 502

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Klostermølle fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Klostermølle, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Brædstrup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Klostermølle, Brædstrup
Klostermølle, Brædstrup For alternative betydninger, se Klostermølle (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Klostermølle) Klostermølle var oprindelig vandmølle for Voer Kloster i Voerladegård Sogn, som lå samme sted for enden af Mossø. I 1872 blev munkenes gamle mølle, der siden reformationen havde fungeret som kornmølle, omdannet til træsliberi. På basis heraf lavede man en papfabrik, drevet af kraften i åens vand. Det færdige pap blev i dampbåde sejlet over Mossø til jernbanestationen i Alken (by). Produktionen fortsatte helt til 1974, hvor en del af bygningerne brændte; Den lange tørrelade blev dog bevaret. Staten har købt stedet i forbindelse med en større fredning omkring Mossø og Vissing Kloster, og der er i dag naturskole, og hovedsæde for Natur & Ungdom.
Sådan kommer du til Klostermølle med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Klostermølle med appen!