Fortsæt til primært indhold

Vej til Knabergården i Vesthimmerland med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Knabergården fra de vigtigste steder i Vesthimmerland med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Knabergården

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Knabergården?

  De nærmeste stationer til Knabergården er:

  • Aalestrup Busterminal (Vesthimm. Komm.) er 287 meter derfra, 4 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Knabergården?

  Disse Bus linjer standser nær Knabergården: 52, 68, 960X.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Knabergården i Vesthimmerland

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Knabergården i Vesthimmerland, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Knabergården på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Knabergården i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Knabergården? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Aalestrup Busterminal (Vesthimm. Komm.).

Du kan tage til Knabergården med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 52, 68, 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Knabergården fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Knabergården, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Vesthimmerland, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Knabergården, Vesthimmerland
Lettere at komme til Knabergården med appen!