Fortsæt til primært indhold

Vej til Kokkedal i Hørsholm med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Kokkedal?

  De nærmeste stationer til Kokkedal er:

  • Kokkedal St. er 48 meter derfra, 1 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Kokkedal?

  Disse Bus linjer standser nær Kokkedal: 150S, 353, 500S.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Kokkedal?

  Disse Jernbane linjer standser nær Kokkedal: 029.

  Flere detaljer

Se Kokkedal, Hørsholm på kortet

Kokkedal kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Kokkedal i Hørsholm

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kokkedal i Hørsholm, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kokkedal på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kokkedal i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kokkedal? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Kokkedal St..

Du kan tage til Kokkedal med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 150S, 353, 500S Jernbane: 029

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kokkedal fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kokkedal, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Hørsholm, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kokkedal, Hørsholm
Kokkedal, Hørsholm For alternative betydninger, se Kokkedal (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Kokkedal)Kokkedal er en by beliggende i både Fredensborg Kommune og Hørsholm Kommune med 15.354 indbyggere (2016) Kokkedal er beliggende mellem Helsingørmotorvejen og Øresund 12 kilometer nord for Hellerup og 20 kilometer syd for Helsingør. Kystbanen passerer gennem Gl. Kokkedal, hvor toget stopper ved Kokkedal Station. Kokkedal har fået sit bynavn fra det nærtliggende Kokkedal Slot.
Sådan kommer du til Kokkedal med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Kokkedal med appen!