Fortsæt til primært indhold

Vej til Kollund Kirke i Herning med Bus eller Jernbane?

Se Kollund Kirke, Herning, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Kollund Kirke i Herning

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kollund Kirke i Herning, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kollund Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kollund Kirke i realtid.

Du kan tage til Kollund Kirke med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 168U, 4

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kollund Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kollund Kirke, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Herning, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kollund Kirke, Herning
Lettere at komme til Kollund Kirke med appen!