Vej til Kragenæs i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Kragenæs, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Kragenæs fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Kragenæs

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Kragenæs?

De nærmeste stationer til Kragenæs er:

  • Rævegade (Kragenæsvej) er 226 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Kragenæs Havn (Færge) er 356 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Kragenæs?

Disse Bus linjer standser nær Kragenæs: 719, 725.

Kragenæs, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Kragenæs i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kragenæs i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kragenæs på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kragenæs i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kragenæs? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Rævegade (Kragenæsvej); Kragenæs Havn (Færge).

Du kan tage til Kragenæs med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 719, 725

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kragenæs fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kragenæs, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kragenæs
Kragenæs Kragenæs er en havneby ved Smålandsfarvandet på det nordlige Lolland, beliggende 10 km øst for Horslunde, 19 km nordøst for Nakskov og 24 km nordvest for Maribo. Den hører til Lolland Kommune og ligger i Region Sjælland. Kragenæs har færgeruter til Fejø og Femø. Kragenæs hører til Birket Sogn. Birket Kirke ligger i landsbyen Lindet 4 km sydvest for Kragenæs.
Sådan kommer du til Kragenæs med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Kragenæs med appen!