Fortsæt til primært indhold

Vej til Krageskov i Køge med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Krageskov?

  De nærmeste stationer til Krageskov er:

  • Krageskovbakken (Ringstedvej) er 1026 meter derfra, 15 minutters gang.
 • Hvilke Bus linjer standser nær Krageskov?

  Disse Bus linjer standser nær Krageskov: 260R.

 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Krageskov?

  Disse Jernbane linjer standser nær Krageskov: E, RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Krageskov i Køge

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Krageskov i Køge, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Krageskov på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Krageskov i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Krageskov? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Krageskovbakken (Ringstedvej).

Du kan tage til Krageskov med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 260R Jernbane: E, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Krageskov fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Krageskov, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Køge, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Krageskov, Køge
Lettere at komme til Krageskov med appen!