Vej til Kraneled i Møn med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Kraneled, Møn, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Kraneled fra de vigtigste steder i Møn med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Kraneled

  • Bus Bus: Bus - 667

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Kraneled?

Disse Bus linjer standser nær Kraneled: Bus - 667.

Kraneled, Møn, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Kraneled i Møn

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kraneled i Møn, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kraneled på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kraneled i realtid.

Du kan tage til Kraneled med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 667

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kraneled fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kraneled, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Møn, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kraneled, Møn
Kraneled, Møn Kraneled er en lille landsby på den østlige del af Møn. Den ligger i Magleby Sogn. Tidligere var der både smedje, skole, brugs og hotel. Det tidligere Hotel Sølyst fra 1924 er i dag kursusejendom. Vest for landsbyen ligger gårdene Lundhøjgård, Kongshøjgård, Båndhøjgård og mod øst ligger Kraneledgård, Elleskovgård og Skansegård. En langdysse, Kraneled Dysse, findes i den sydøstlige udkant af Kraneled ved Skansevej. Landsbyen ligger i Vordingborg Kommune og tilhører Region Sjælland.
Sådan kommer du til Kraneled med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Kraneled med appen!