Fortsæt til primært indhold

Vej til Kvissel Kirke i Frederikshavn med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Kvissel Kirke fra de vigtigste steder i Frederikshavn med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Kvissel Kirke

 • Bus Bus: Bus - 2E
 • Jernbane Jernbane: Jernbane - ICL, Jernbane - RE

Sådan kommer du til Kvissel Kirke af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Sådan kommer du til Kvissel Kirke af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

 • Hvilke Bus linjer standser nær Kvissel Kirke?

  Disse Bus linjer standser nær Kvissel Kirke: Bus - 2E.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Kvissel Kirke?

  Disse Jernbane linjer standser nær Kvissel Kirke: Jernbane - ICL, Jernbane - RE.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Kvissel Kirke i Frederikshavn

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kvissel Kirke i Frederikshavn, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kvissel Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kvissel Kirke i realtid.

Du kan tage til Kvissel Kirke med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 2E Jernbane: Jernbane - ICL, Jernbane - RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kvissel Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kvissel Kirke, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Frederikshavn, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kvissel Kirke, Frederikshavn
Kvissel Kirke, Frederikshavn Kvissel Kirke, indviet 23. november 1919, beliggende i Kvissel, ca. 10 km vest for Frederikshavn. Ved grundstenens nedlæggelse d. 30. august 1918 stod der i Vendsyssel Tidende: Grundstenen til Kvissel Kirke nedlagdes i dag af biskoppen over Aalborg Stift, Chr. Ludwigs. Trods det ustadige bygevejr var der mødt 300 mennesker på kirkepladsen, hvor den ny kirke får en så smuk beliggenhed, som få kirker i Vendsyssel. Helt over den lille stationsby ligger kirke-bakken 35 meter over havet, hvis rand tydeligt øjnes fra Frederikshavn til Skagen. Ud over den store flade mod nord ses den store mose-strækning, hvoraf kirkerne i Jerup, Aalbæk og Sørig dukker op. Solen skinner på de hvide Raabjerg miler, der også ses tydeligt, og helt ude på spidsen ses kirken i Skagen og fyrtårnet på Grenen. Mod øst skinner solen på den gamle kirke i Elling, den af egnens kirker, som den nye kirke mest kommer til at ligne. Bag Elling kirke ser man Hirtsholmene, og mod syd og vest danner Flade og Tolne bakker grænsen for den storslåede udsigt. I dag, 2005, kan man ikke se så langt, da bevoksningen i Kvissel og resten af Vendsyssel har ændret sig.
Sådan kommer du til Kvissel Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Kvissel Kirke med appen!