Fortsæt til primært indhold

Vej til La Cantina i Gribskov med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til La Cantina?

  De nærmeste stationer til La Cantina er:

  • Græsted Torv (Hovedgaden) er 23 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Græsted Syd St. er 1000 meter derfra, 14 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær La Cantina?

  Disse Bus linjer standser nær La Cantina: 363, 390R.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær La Cantina?

  Disse Jernbane linjer standser nær La Cantina: 950R.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til La Cantina i Gribskov

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til La Cantina i Gribskov, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til La Cantina på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til La Cantina i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på La Cantina? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Græsted Torv (Hovedgaden); Græsted Syd St..

Du kan tage til La Cantina med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 363, 390R Jernbane: 950R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til La Cantina fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til La Cantina, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Gribskov, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

La Cantina, Gribskov
Lettere at komme til La Cantina med appen!