Vej til Langholmsvej / Sortemosevej (Svendborg Kommune) i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Langholmsvej / Sortemosevej (Svendborg Kommune) fra de vigtigste steder i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Langholmsvej / Sortemosevej (Svendborg Kommune)?

  • De nærmeste stationer til Langholmsvej / Sortemosevej (Svendborg Kommune) er:
    • Sortemosevej (Svendborg Kommune) er 847 meter derfra, 11 minutters gang

Hvilke Bus linjer standser nær Langholmsvej / Sortemosevej (Svendborg Kommune)?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2700 byer i 86+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Hvilke offentlige transportlinjer går gennem Langholmsvej / Sortemosevej (Svendborg Kommune) i Danmark, Danmark og stopper i nærheden af mig?

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest opdaterede køreplan for linjer, der stopper nær Langholmsvej / Sortemosevej (Svendborg Kommune). Moovit viser dig de stoppesteder og stationer, der er tættest på dit bestemmelsessted. Tjek listen over stoppesteder tættest på Langholmsvej / Sortemosevej (Svendborg Kommune): Sortemosevej (Svendborg Kommune).

Vil du gerne se andre transitmuligheder? Bus, Jernbane eller Færge er mulige transitmuligheder, du kan bruge til at komme til Langholmsvej / Sortemosevej (Svendborg Kommune). Vælg fra denne liste over linjer, der kommer tæt på dit bestemmelsessted - Bus: Bus - 162, Bus - 220E, Bus - 931.

Du kan også finde live vejvisning til Langholmsvej / Sortemosevej (Svendborg Kommune) eller se det nærmest busstoppested eller Bus, Jernbane eller Færge stationer i nærheden af mig ved at downloade Moovit Appen.

Det er ikke nødvendigt at installere en bus app for at tjekke bustiderne eller til at downloade en tog app for at få togtider. Moovit er den eneste alt-i-et transit app, der hjælper dig derhen, hvor du skal hen.

Prøv Moovit og se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste apper for offentlig transport på markedet.

Langholmsvej / Sortemosevej (Svendborg Kommune)
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere