Fortsæt til primært indhold

Vej til LeSoNi Gulve i Vesthimmerland med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til LeSoNi Gulve fra de vigtigste steder i Vesthimmerland med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på LeSoNi Gulve

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til LeSoNi Gulve?

  De nærmeste stationer til LeSoNi Gulve er:

  • Aalestrup Busterminal (Vesthimm. Komm.) er 376 meter derfra, 6 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær LeSoNi Gulve?

  Disse Bus linjer standser nær LeSoNi Gulve: 52, 68, 960X.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til LeSoNi Gulve i Vesthimmerland

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til LeSoNi Gulve i Vesthimmerland, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til LeSoNi Gulve på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til LeSoNi Gulve i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på LeSoNi Gulve? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Aalestrup Busterminal (Vesthimm. Komm.).

Du kan tage til LeSoNi Gulve med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 52, 68, 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til LeSoNi Gulve fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til LeSoNi Gulve, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Vesthimmerland, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

LeSoNi Gulve, Vesthimmerland
Lettere at komme til LeSoNi Gulve med appen!