Vej til Lej En Dyt i Odense med Jernbane, Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Lej En Dyt fra de vigtigste steder i Odense med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Lej En Dyt

  • Bus Bus: Bus - 21, Bus - 23, Bus - 24

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Lej En Dyt?

Disse Bus linjer standser nær Lej En Dyt: Bus - 21, Bus - 23, Bus - 24.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lej En Dyt i Odense

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lej En Dyt i Odense, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lej En Dyt på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lej En Dyt i realtid.

Du kan tage til Lej En Dyt med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 21, Bus - 23, Bus - 24

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lej En Dyt fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lej En Dyt, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Odense, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lej En Dyt, Odense
Lettere at komme til Lej En Dyt med appen!