Vej til Lille Torøje i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Lille Torøje, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Lille Torøje fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Lille Torøje - Bus: Bus - 283.

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Lille Torøje?

De nærmeste stationer til Lille Torøje er:

  • Vink - Lille Torøje (Rødvigvej) er 75 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Lille Torøje?

Disse Bus linjer standser nær Lille Torøje: Bus - 283.

Lille Torøje, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lille Torøje i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lille Torøje i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lille Torøje på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lille Torøje i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Lille Torøje? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vink - Lille Torøje (Rødvigvej).

Du kan tage til Lille Torøje med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 283.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lille Torøje fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lille Torøje, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lille Torøje
Lille Torøje Lille Torøje (tidligere også stavet Lille Taarøje) er en landsby på Sydsjælland i Smerup Sogn mellem Faxe Ladeplads og Rødvig i Faxe Kommune i Region Sjælland. Landsbyen blev anlagt 1767-69 som en udflytning fra Store Torøje, og blev udskiftet i 1813. I 1912 fik byen forsamlingshus. Nord for byen er en høj, Hyllehøj, (18 meter), en overpløjet gravhøj, formentlig afgravet og udjævnet cirka 1830-40.
Sådan kommer du til Lille Torøje med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Lille Torøje med appen!