Vej til Lindersvold i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge

Start
Slut
Søg
Lindersvold, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Lindersvold fra de vigtigste steder i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Lindersvold Jernbane: Jernbane - RE; Bus: Bus - 102A.

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Lindersvold?

De nærmeste stationer til Lindersvold er:

  • Præstøvej/Lindersvoldvej er 692 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Lindersvold?

Disse Jernbane linjer standser nær Lindersvold: Jernbane - RE.

Hvilke Bus linjer standser nær Lindersvold?

Disse Bus linjer standser nær Lindersvold: Bus - 102A.

Lindersvold, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lindersvold i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lindersvold i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lindersvold på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lindersvold i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Lindersvold? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Præstøvej/Lindersvoldvej.

Du kan tage til Lindersvold med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: Jernbane - RE; Bus: Bus - 102A.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lindersvold fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lindersvold, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lindersvold
Lindersvold Lindersvold er en herregård i Roholte Sogn (Fakse Herred). Godset er oprettet af to nedlagte landsbyer, Akselhoved og Hyllingeskov, af Christoffer Clausen Lindenov (død 1593) og hans enke Sophie Hartvigsdatter Pless (død 1602). Godset blev herefter ejet af sønnen Godske Christoffersen Lindenov, siden hans enke Karen Henriksdatter Gyldenstierne (død 1654) og deres søn admiral Christoffer Godskesen Lindenov (død 1679). Han genopbyggede hovedgården efter ødelæggelser under svenskekrigene, men solgte det i 1672 til svigersønnen Axel Urne til Årsmarke (nu Knuthenborg), der var gift med datteren Anna Elisabeth Lindenov. Axel Urne solgte godset allerede i 1673 til oberstløjtnant Rabe von Schildern (død 1680), der var gift med hans søster Merete Sophie Urne. Hun styrede godset efter mandens død helt frem til 1704 og udvidede det betydeligt. Efter folkelig overlevering var hun bondeplager. Trap citerer en vise: "Gud fri os for den onde trold – hør det som vi bede. Og fra fru Merthe på Lindersvold – hør os alle Gud med glæde". Hendes datter Hedevig Sophie von Schildern, der var gift med oberst Georg von Kalckreuth (død 1702), arvede godset, men solgte det i 1728 til Kirstine Marie Krabbe (død 1736), enke efter generalmajor Ulrik Christian Kruse (død 1727). Deres datter Birgitte Charlotte Kruse blev i 1732 gift med etatsråd Otto Thott. Han ejede fra 1731 tillige Strandegård og fra 1737 Gavnø (først som medejer). De tre godser var herefter forenede i næsten 200 år under Gavnø. I 1921 blev jorden udstykket til husmandsbrug. Hovedbygningen, parken og avlsbygninger blev solgt til grosserer John Petersen. Efter hans død solgte hans enke i 1927 Lindersvold til Julemærkekomiteen, der drev stedet som julemærkehjem. I 1971 blev det overdraget til børne- og ungdomsforsorgen. Stedet ejes og drives i dag af Den rejsende Højskole. Lindersvolds hovedbygning er afbildet på julemærket fra 1934.
Sådan kommer du til Lindersvold med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Lindersvold med appen!