Fortsæt til primært indhold

Vej til Linnerup Kirke i Tørring-Uldum med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Linnerup Kirke fra de vigtigste steder i Tørring-Uldum med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Linnerup Kirke

  • Bus Bus: Bus - 114, Bus - 215

Sådan kommer du til Linnerup Kirke af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Linnerup Kirke?

    Disse Bus linjer standser nær Linnerup Kirke: Bus - 114, Bus - 215.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Linnerup Kirke i Tørring-Uldum

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Linnerup Kirke i Tørring-Uldum, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Linnerup Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Linnerup Kirke i realtid.

Du kan tage til Linnerup Kirke med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 114, Bus - 215

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Linnerup Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Linnerup Kirke, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Tørring-Uldum, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Linnerup Kirke, Tørring-Uldum
Linnerup Kirke, Tørring-Uldum Linnerup kirke ligger i Linnerup Sogn, i det tidligere Vrads Herred Skanderborg Amt, nuværende Hedensted Kommune, Region Midtjylland. Kirken var muligvis viet til Sankt Peter i middelalderen. Kirken blev opført i romansk tid med blev næsten nybygget i forbindelse med en restaurering i 1866, da skibet blev nedrevet og genopbygget af de gamle materialer, ved denne ombygning blev skibet forlænget mod vest. Koret blev skalmuret med små mursten i 1880. Kirken var oprindelig en kvaderstenskirke opført over skråkantsokkel, det tilmurede vindue i østgavlen er den eneste bevarede detalje. Tårnet blev opført i 1866. Koret fik indbygget krydshvælv i sengotisk tid, korbuen er ombygget men er stadig rundbuet og har nederst bevaret kvaderstensvangerne, skibet har fladt træloft fra ombygningen i 1866. I korhvælvet har man afdækket sengotiske kalkmalerier af den såkaldte Liljemester, der nærmest må opfattes som en fællesbetegnelse for jyske håndværksmalere i begyndelsen af 1500-tallet, den noget skematiske lilje nederst i hvælvkapperne ses i mange jyske kalkmaleridekorationer fra denne periode. I østkappen ses en noget naiv fremstilling af Livshjulet med de fire konger, der vil blive konge, er konge, har været konge og engang var konge, et Memento Mori (:husk du skal dø) om livets forgængelighed, desuden ses skematisk udførte rosetter. Kalkmalerierne blev restaureret af E. Lind i 1961. Den kalkmalede dekoration på triumfvæggen er udført af Johan Thomas Skovgaard i 1924, motiver er "Ligesom en hjort skriger efter vand," omkring korbuen står to hjorte, der drikker af vandet som udstrømmer fra korset over korbuen. Altertavlen er en kopi efter Bloch fra 1893. Prædikestolen er fra omkring 1600. En Mariafigur fra en sengotisk krucifiksgruppe er opsat på skibets vestvæg. Den romanske granitfont har glat kumme med tovsnoning omkring mundingsranden, den firkantede fod har kraftige hjørneudsmykninger.
Sådan kommer du til Linnerup Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Linnerup Kirke med appen!