Vej til Ljørslev i Morsø med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Ljørslev fra de vigtigste steder i Morsø med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ljørslev

  • Bus Bus: Bus - 40, Bus - 706, Bus - 940X

Sådan kommer du til Ljørslev af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Sæby (Ottestrup) Airport 790 min
Gå
Bus - 7878
Bus - 973X973X
Bus - 970X970X
Bus - 970X970X
Bus - 706706

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Ljørslev?

Disse Bus linjer standser nær Ljørslev: Bus - 40, Bus - 706, Bus - 940X.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ljørslev i Morsø

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ljørslev i Morsø, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ljørslev på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ljørslev i realtid.

Du kan tage til Ljørslev med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 40, Bus - 706, Bus - 940X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ljørslev fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ljørslev, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Morsø, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ljørslev, Morsø
Ljørslev, Morsø Ljørslev Sogn er et sogn i Morsø Provsti (Aalborg Stift). Sognet ligger i Morsø Kommune; indtil Kommunalreformen i 1970 lå det i Morsø Sønder Herred (Thisted Amt). I Ljørslev Sogn ligger Ljørslev Kirke. I Ljørslev Sogn findes flg. autoriserede stednavne: Centrum (bebyggelse) Gammelør (bebyggelse) Højris (ejerlav, landbrugsejendom) Ljørslev (bebyggelse, ejerlav) Odgårde (bebyggelse) Vittrup Gårde (bebyggelse)
Lettere at komme til Ljørslev med appen!