Vej til Logistikparken i Århus med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Logistikparken?

De nærmeste stationer til Logistikparken er:

  • Fragtmandscentralen/Logistikparken (Aarhus Kom) er 72 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Rosbjergvej/Logistikparken (Aarhus Kom) er 471 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Logistikparken/Rosbjergvej er 888 meter derfra, 12 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Logistikparken?

Disse Bus linjer standser nær Logistikparken: 12.

Logistikparken, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Logistikparken i Århus

Mangler du vejvisning til Logistikparken i Århus, Danmark?

Det er nemt med Moovit. Du indtaster bare din adresse i Moovits rutefinder for at få live vejvisning, ankomsttider, opdaterede køreplaner og et kort, du kan bruge til at finde vej.

Download Moovit Appen for at se alle de gader og stationer, der ligger tættest på Logistikparken. Søger du efter en bestemt transitmulighed til at få dig dertil? Bus eller Jernbane og andre muligheder er transitmuligheder, der kan bringe dig til Logistikparken. Her er en liste over linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: 12.

Søger du alternative stoppesteder eller stationer? Vælg fra følgende liste af stoppesteder og stationer, der ligger tættest på Logistikparken: Fragtmandscentralen/Logistikparken (Aarhus Kom); Rosbjergvej/Logistikparken (Aarhus Kom); Logistikparken/Rosbjergvej.

Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bustid og togtid. Over 460 millioner brugere verden over, herunder passagerer i Århus, stoler på Moovit til at opfylde deres offentlige transport behov. Prøv den og se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste offentlige transport apper på markedet.

Logistikparken, Århus
Logistikparken, Århus Logistikparken Aarhus er et transportcenter beliggende i Årslev ved Aarhus. Centret ligger lige ved Motorvejskryds Århus Vest. Transportcenteret blev indviet den 4. juni 2009 af Kronprins Frederik og er det største af sin slags i Nordeuropa. Danske Fragtmænd optager størstedelen af arealet i det nye transportcenter foruden virksomheder som Applus+, Bankernes Kontantservice og Dansk Supermarked med stort lager og tilknyttede administrationsbygninger på en 582.000 m2 grund. Byggeriet har været budgetteret til ca. kr. 1 milliard.
Sådan kommer du til Logistikparken med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Logistikparken med appen!