Vej til Lolland Syd i Holeby med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Lolland Syd fra de vigtigste steder i Holeby med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Lolland Syd

  • Bus Bus: Bus - 723, Bus - 730

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Lolland Syd?

Disse Bus linjer standser nær Lolland Syd: Bus - 723, Bus - 730.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lolland Syd i Holeby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lolland Syd i Holeby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lolland Syd på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lolland Syd i realtid.

Du kan tage til Lolland Syd med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 723, Bus - 730

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lolland Syd fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lolland Syd, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Holeby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lolland Syd, Holeby
Lolland Syd, Holeby Lolland Syd Station er en planlagt jernbanestation syd for Holeby ved Rødbyhavn.Stationen bliver lavet, da den gamle Rødby Færge Station i Rødbyhavn bliver nedlagt, når Femern Bælt-forbindelsen står færdig i 2028. Stationen bliver et trinbræt og kommer til at ligge tæt på Rødbyhavn, den er en del af den kommende Femern Bælt-forbindelsen der skal går mellem Rødbyhavn og Puttgarden, og skal være med forkorte rejsetiden mellem København og Hamborg.
Lettere at komme til Lolland Syd med appen!