Vej til Lollikhus i Birkerød med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Lollikhus?

De nærmeste stationer til Lollikhus er:

  • Birkerød Kongevej 4 (Birkerød Kongevej) er 195 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Lollikhus?

Disse Bus linjer standser nær Lollikhus: 334, 385.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Lollikhus?

Disse Jernbane linjer standser nær Lollikhus: A.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lollikhus i Birkerød

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lollikhus i Birkerød, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lollikhus på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lollikhus i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Lollikhus? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Birkerød Kongevej 4 (Birkerød Kongevej).

Du kan tage til Lollikhus med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 334, 385 Jernbane: A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lollikhus fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lollikhus, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Birkerød, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lollikhus, Birkerød
Lettere at komme til Lollikhus med appen!