Vej til Longvej i Egebjerg med Jernbane eller Bus

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Longvej?

De nærmeste stationer til Longvej er:

  • Longvej / Mynderupvej (Svendborg Kommune) er 642 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Longvej?

Disse Bus linjer standser nær Longvej: Bus - 931.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Longvej i Egebjerg

Hvordan kommer man til Longvej i Egebjerg, Danmark?

Det er nemt med Moovit. indtast adressen, så vil Moovits rutefinder finde den hurtigste må de at få dig derhen på! Er du ikke sikker på, hvor på gaden du skal stige af? Download Moovit Appen for at få live vejvisning (herunder hvor du skal stige af på Longvej), se køreplaner og få anslåede ankomsttider for dine foretrukne Jernbane eller Bus linjer.

Søger du det stoppested eller den station, der er tættest på Longvej? Se denne liste over de stoppesteder, der er tættest på dit bestemmelsessted: Longvej / Mynderupvej (Svendborg Kommune).

YDu kan også tage til Longvej med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter med stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 931.

Download Moovit Appen for at se aktuelle køreplaner og ruter, der er tilgængelige for Egebjerg. Det er ikke nødvendigt at installere en særlig bus app for at tjekke bustider eller en tog app for at få togtider. Moovit er den eneste alt-i-et transit app, der hjælper dig med at komme derhen, hvor du skal hen.

Vi gør det nemt at tage offentlig transport til Longvej, hvilket er grunden til, at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Egebjerg, stoler på Moovit som den bedste app til offentlig transport.

Longvej, Egebjerg
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Longvej med appen!