Fortsæt til primært indhold

Vej til Lyngvig Fyr i Holmsland med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Lyngvig Fyr?

    Disse Bus linjer standser nær Lyngvig Fyr: 580.

    Flere detaljer
Lyngvig Fyr kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Lyngvig Fyr i Holmsland

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lyngvig Fyr i Holmsland, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lyngvig Fyr på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lyngvig Fyr i realtid.

Du kan tage til Lyngvig Fyr med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 580

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lyngvig Fyr fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lyngvig Fyr, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Holmsland, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lyngvig Fyr, Holmsland
Lyngvig Fyr, Holmsland Lyngvig Fyr eller Nr. Lyngvig Fyr blev bygget i 1906 og er beliggende på Holmsland Klit mellem Søndervig og Hvide Sande. Fyrets flammehøjde er 53 m, selve tårnet er 36 m højt. Fyrtypen er anduvningsfyr. Fyrkarakteren er: Roterende hvidt blink hvert 5. sekund. Der er 159 trin til udsigtsbalkonen. Fra foden af den 17 m høje klit hvorpå fyret står er der 228 trin til udsigtsbalkonen.
Sådan kommer du til Lyngvig Fyr med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Lyngvig Fyr i Holmsland

Lettere at komme til Lyngvig Fyr med appen!